Bevezető
 Kedves Rallye Barát, Tisztelt Szurkolónk!

Hosszú szünet után, végre eljött a pillanat és elindult az új honlapom-honlapunk! Rengeteg munka és türelem kellett hozzá, hogy összeszedjük és feltöltsük az elmúlt 38 év történéseit úgy, hogy ez a látogatók és a szurkolók számára is izgalmas és érdekes legyen. Nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy mi is érdekelheti a nézőket a leginkább egy versenyzővel vagy egy csapattal kapcsolatban és ennek következtében megpróbáltam mindenre rálátást adni, ami csak eszembe jutott!

A legkedvesebb számomra a személyes menü lett, ahonnan remélem senkit sem hagytam ki, de ha mégis (ezer bocs érte), kérem sértődöttség nélkül jelezze nekem és már pótolom is. A menüben lévő személyek jellemzése és a hozzájuk kapcsolódó sztorik alapján rengeteg feledhetetlen élmény jutott eszembe, aminek persze csak kis részét tudtam leírni, de remélem ezek alapján is betekintést tudtam biztosítani az érdeklődők számára az engem körülvevő légkörbe.

A másik kedvencem a múlt menü lett, ahol a képek nézegetése alatt nem kevésszer érzékenyültem el és éltem át újra az adott versenyt, vagy szituációt. Mindig azt éreztem, mintha csak tegnap történt volna, pedig van ami már 35 éve volt!

A feltöltés közben rá kellett ébrednem, hogy életem nagy részét a versenyzés és az ehhez kapcsolódó élmények töltötték ki és a mai napig boldog vagyok, ha ezzel tölthetem az időmet. Persze vannak mélypontok, mint ahogy az üzleti életben is, de akkor erőt kell venni magán az embernek és a szép pillanatokra emlékezvén újra nekiállni és folytatni a száguldást és a csapatmunkát! A 2013-as év pont ilyen, de most is azt érzem, hogy nem adhatom fel!

Végül szeretném megköszönni mindenkinek a rengeteg munkát a sok segítséget és a támogatást, amit kaptam, ígérem sosem felejtem el.

A szurkolóimnak pedig szintén nagyon köszönöm a sok bíztatást és a feledhetetlen transzparenseket!

Bútor Róbert

Friss infók
2013.03. Peugeot 207 S2000
2013.03. Így épült a C2R2 MAX
2013.03. Bevezető
2013.01. Így épült a DS3
2011.11. Rallye du Var összefoglaló
2011.09. Mecsek rallye összefoglaló
2011.08. Arad rallye összefoglaló
2011.07. Veszprém rallye összefoglaló
2011.06. Bükfürdő rallye összefoglaló
2011.05. Miskolc rallye összefoglaló
2011.03. Eger rallye összefoglaló
2011.03. Aszfalt teszt